TTS-Италија

Кофа со цедач Trilogy со тркалца
Кофа со цедач Trilogy со тркалца
Кофа со цедач Trilogy со тркалца Сетот содржи: - Кофа со капацитет од 25 л - Специјален цедач за Trilogy џогер Димензии: 560x350x750 mm
Алуминиумска рачка Jet
Алуминиумска рачка Jet
Алуминиумска рачка Jet. Велкро систем, алуминиумска рачка со резервоар и копче.
Навлака за џогер Trilogy – Микрофибер
Навлака за џогер Trilogy – Микрофибер
Двострана микрофибер навлака за џогер Trilogy, со добра абсорпција на вода, погодна за мазни подни површини. Димензии: 46 x 19,5 цм
Количка за хигиена Magic Line 049B7
Количка за хигиена Magic Line 049B7
Количка за хигиена Magic Line 049B7 Се состои од: - мала база 66 х 52 цм на 100 мм тркала - комплет од 25л кофа, 17л кофа и цедач за Trilogy џогер - две кофи од 4л со рачка (сина и црвена боја) - држач за вреќа 70 л Димензии: 83x56x110 цм Потекло: Италија
Крпа за стакло
Крпа за стакло
Крпа за стакло
Кофа 8л + 6л – црвена боја
Кофа 8л + 6л – црвена боја
Кофа 8л + 6л - црвена боја
Кофа 8л + 6л – сина боја
Кофа 8л + 6л – сина боја
Кофа 8л + 6л - сина боја
Кофа 25 л – сина боја
Кофа 25 л – сина боја
Кофа 25 л - сина боја
Кофа 15 л – црвена боја
Кофа 15 л – црвена боја
Кофа 15 л - црвена боја