Средства за подови

Cleaner 2000 – 5 Kg
Cleaner 2000 – 5 Kg
Алкален детергент за подови Наменет за машинско чистење на масни површини и микропорозни подови Одличен и при чистење со шајб машина Потекло: Италија
IF 110 5 Kg
IF 110 5 Kg
Средство за заштита на подови Водоотпорно, идеално за теракота и природен камен Нуди одлична хидроизолација, без да го менува изгледот и спречува обновување на бигорот Се нанесува во два слоја Готов за употреба
Acid AT 100 – 5 л
Acid AT 100 – 5 л
Acid AT 100 - 5 л -Кисело средство специјално создадено за отстранување на бигор - Погодно за прв третман на теракота,бетон,камен и керамички подови - за рачна и машинска употреба
Decalc 5 л
Decalc 5 л
Decalc 5 л Кисело средство специјално создадено за отстранување бигор од емајлирани површини,чешми, камен и керамика
Meteor Maxima 5 л
Meteor Maxima 5 л
Meteor Maxima 5 л - емулзија за заштита со висок сјај - против лизгачки ефект - отпорна на голема фреквенција на движење - не ја менува бојата со текот на време
Meteor Parquet
Meteor Parquet
Meteor Parquet - заштитна емулзија за паркет - против лизгачки ефект - со висок сјај - отпорна на голема фреквенција на движење
Straik N.R
Straik N.R
Straik N.R - средство за отстранување на емулзија - не се плакне со вода - за брзо отстранување на слоеви од емулзија
Linostripp 5 л
Linostripp 5 л
Linostripp 5 л - ниско алкално средство за отстранување емулзија од линолеум - не ја менува бојата на линолеумот - без мирис - за отстранување на акрилни слоеви од емулзија
Средство за под Extreme Stripp
Средство за под Extreme Stripp
Средство за под Extreme Stripp - суперконцентрирано средство за отстранување на стари слоеви од емулзија за заштита - ефективно и во ниски концентрации - за рачна и машинска употреба