Средства за чистење на облека

Soft Plus 5 Kg
Soft Plus 5 Kg
Омекнувач за облека Наменет за рачна и машинска употреба Го олеснува пеглањето Ефективен и кај деликатната облека без да ја оштети Остава пријатен цветен мирис Потекло: Италија
Прашок Dash Formula Pro+ 13 кг
Прашок Dash Formula Pro+ 13 кг
Прашок Dash Formula Pro+ 13 кг Концентриран прашок за професионална употреба. Ги отстанува и најтврдокорните дамки и непријатни мириси. Има дезинфекциско дејство и делува врз ензимите. Гарантира совршена хигиена веќе на 30°С овозможувајќи штедење на електрична енергија. Може да се користи кај бел и обоен веш, со исклучок на волна и свила. За бел веш 30-95°С, кај обоен 30-60°С. кај мека вода: 9мл (кај мала нечистотија), 22мл (средна) и 33мл (кај тврдокорна нечистотија). кај средна тврдина на вода: 9мл, 30мл или 47мл кај тврда вода: 9мл, 33мл или 50мл во зависност од нечистотијата.
Прашок Dash Professional 15 кг
Прашок Dash Professional 15 кг
Даш клин&протект 15кг Прашок за машинско перење на веш. Дава одлични резултатипри перење на бел и обоен веш и на 40°С. Ги отстранува сите видови дамки, оставајќи свеж мирис. Го продолжува векот на вешот и ги заштитува боите. кај мека вода: 17мл (кај мала нечистотија), 22мл (средна) и 32мл (кај тврдокорна нечистотија). кај средна тврдина на вода: 22мл, 29мл или 44мл кај тврда вода: 25мл, 32мл или 49мл во зависност од нечистотијата.
Омекнувач Lenor 4 л
Омекнувач Lenor 4 л
Ленор 4л Високо концентриран омекнувач за веш кој им дава мекост на материјалите и го олеснува пеглањето. Благодарение натехнологијата со миризливи микро капсули, мирисот се ослободува постепено. Една канта од 4л овозможува 200 перења. 2,8 мл на килограм сува облека.
Прашок за флеки Oxipur 1 кг
Прашок за флеки Oxipur 1 кг
Прашок за флеки Oxipur 1 кг Адитив за отстранување на дамки од обоен и бел веш. Во машина за перење (5кг): 50гр од адитивот се додава во детергентот (за нормално нечист веш), 70гр за трврдокорна нечистотија. За рачно перење: 50гр. во 3л вода (40°С) за нечист веш претперење: 6гр растворете во 20мл вода (40°С) напрскајтеги дамките и оставете да делува 5мин потоа исплакнете и продолжете со перење. За киснење на веш: 50гр. Од адитивот растворете во 5л вода (40°С) и оставете го вешот за се кисне 1 час (обоен веш) или маx 6 часа (бел веш) потоа исплакнете и продолжете со перење.
Омекнувач за облека Oxipur 5 кг
Омекнувач за облека Oxipur 5 кг
Омекнувач за облека 5кг - Концентриран омекнувач за рачно и машинско перење веш - Со долготраен мирис - пригоден за осетливи ткаенини - се дозира 1-5г/1кг веш
Течен детергент Deliwool 5 кг
Течен детергент Deliwool 5 кг
Течен детергент Deliwool 5 кг -Течен детергент за рачно и машинско перење на волна и осетливи ткаенини -Се дозира 20-30г/кг облека
Средство против масни дамки 500 мл
Средство против масни дамки 500 мл
Средство против масни дамки 500 мл - суперактивен одмастувач - готов раствор - за отстранување флеки на веш и сите видови површини
Освежувач на ткаенини 500 мл
Освежувач на ткаенини 500 мл
Освежувач на ткаенини 500 мл -Активна формула која делува на причината за лоши мириси како чад мирис од кујна,тоалетни кутии од животни и органски материи