Средства за кујни

S.F 120 Zero – 5 Kg
S.F 120 Zero – 5 Kg
Еколошки одмастувач за кујни Идеален за отстранување на тврдокорна нечистотија Создаден од органски материи од пченка, компир и кокосово масло Без боја и мирис, без алергени, фосфат и никел Може да се користи рачно и машински Одговара на прописите на HACCP Потекло: Италија
Wash Plus 5 Kg Ecolabel
Wash Plus 5 Kg Ecolabel
Детергент за рачно миење на садови Создаден од органски материи и целосно биоразградлив Ефективно делува на маснотијата Без парфем, алергени, никел Потекло: Италија
Детергент Wash Plus 5 кг
Детергент Wash Plus 5 кг
Детергент Wash Plus 5 кг -Детергент за рачно миење на садови - Содржи билни состојки од обновливи извори - 100% биолошки разградливо
Алкално средство Kristal Bar 5 кг
Алкално средство Kristal Bar 5 кг
Алкално средство Kristal Bar 5 кг Алкално средство за плакнење со висока концентрација за мали машини за садови. Целосно ефективен кај сите видови на дамки. Не содржи корозивни супстанци. Одличен за стакло и чаши.
Алкален детергент S.F 210 – 5 кг
Алкален детергент S.F 210 – 5 кг
Алкален детергент S.F 210 - 5 кг -Алкален детергент за отстранување на изгорени остатоци од храна во рерни,скари,плотни. -Растворот е готов за употреба, не се разредува. - НАССР
Одмастувач S.F 120 – 5 кг
Одмастувач S.F 120 – 5 кг
Одмастувач S.F 120 - 5 кг - супер активен одмастувач за сите видиви органски остатоци - за отстранување на тврдокорни нечистотии - за рачна и машинска употреба - HACCP - за рачна и машинска употреба
Кисел детергент Acid Rinse 20 кг
Кисел детергент Acid Rinse 20 кг
Кисел детергент Acid Rinse 20 кг - Кисел детергент за плакнење во машини за садови - Погоден за тврда вода - Садовите брзо се сушат и спречува наслаги од бигор
Кисел детергент Acid Rinse 5 кг
Кисел детергент Acid Rinse 5 кг
Кисел детергент Acid Rinse 5 кг -Кисел детергент за плакнење во машини за садови - Погоден за тврда вода - Садовите брзо се сушат и спречува наслаги од бигор
Детергент Super Plus 6 кг
Детергент Super Plus 6 кг
Детергент Super Plus 6 кг - Висококонцентриран детергент за перење садови - активен за секаков вид нечистотија - за машинско перење садови