Специјални средства

Cleaner 2000 – 5 Kg
Cleaner 2000 – 5 Kg
Алкален детергент за подови Наменет за машинско чистење на масни површини и микропорозни подови Одличен и при чистење со шајб машина Потекло: Италија
Pom WC 750 ml – Ecolabel
Pom WC 750 ml – Ecolabel
Еколошко средство против бигор за WC шолја Создадено од органски материи од компир, пченка и кокосово масло Секојдневна употреба спречува појава на бигор Со мирис на јаболко Без алергени, фосфати и никел Потекло: Италија
Индустриски одмастувач Alka 15 000 – 22 л
Индустриски одмастувач Alka 15 000 – 22 л
Индустриски одмастувач Alka 15 000 - 22 л -Индустриски одмастувач за чистење на автобуси,трамвај, вагони, каросерија -Се разредува 100-400мл/10л вода
Средство за перење теписи Ini-Mok 5 л
Средство за перење теписи Ini-Mok 5 л
Средство за перење теписи Ini-Mok 5 л -Средство за перење теписи -Се користи рачно или со екстрактор -Се разредува 5%(500мл/10л вода)
Шампон за перење теписи Dry Mok 5 л
Шампон за перење теписи Dry Mok 5 л
Шампон за перење теписи Dry Mok 5 л - Шампон за перење теписи - Се разредува 3%-10% (300мл-1л/10л вода) - Се користи со диск машина
Супер активен детергент гел Graff Remover Ultra 5 л
Супер активен детергент гел Graff Remover Ultra 5 л
Супер активен детергент гел Graff Remover Ultra 5 л - Супер активен детергент гел за отстранување графити -Може да се нанесува на алуминиум
Средство за стакло Glasstek 5 л
Средство за стакло Glasstek 5 л
Средство за стакло Glasstek 5 л - Средство за чистење на големи површини стакло - се користи со помош на алат за стакло - се разредува 4%(400мл/10лт.вода)
Splendido пена 500 мл
Splendido пена 500 мл
Splendido пена 500 мл -Пена за чистење на емајлирани површини, стакло, лустери, вештачка кожа
Spolvero моп 500 мл
Spolvero моп 500 мл
Spolvero моп 500 мл -Антистатична политура за секаков вид на површина - се користи со крпа или се прска на моп за суво чистење на подови