Санитарии

Влошка за писоари
Влошка за писоари
Го спречува запушувањето на писоарите, со недели шири пријатен мирис, неутрализира непријатни миризби.
Urophen 10 кг.
Urophen 10 кг.
Течно моќно средство за чистење на санитарии. За основно чистење на wc, писоари.Отстранува тешки нечистотии и наслаги како каменец,`рѓа и остава пријатен цветен мирис.
PerlGlanz 10kg
PerlGlanz 10kg
Средство за санитарии pH-вредност: кисело Потекло...
PerlGlanz 10kg
PerlGlanz 10kg
Средство за санитарии pH-вредност: кисело Потекло...
ToiletenOL FRESH 1kg
ToiletenOL FRESH 1kg
Парфимирано масло за тоалети pH-вредност: неутрално Поте...
ToiletenOL FRESH 1kg
ToiletenOL FRESH 1kg
Парфимирано масло за тоалети pH-вредност: неутрално Поте...
X PRESS 1,4kg
X PRESS 1,4kg
Течно самоактивно средство за одводи пХ-вредност: алкално Потекло: ...
X PRESS 1,4kg
X PRESS 1,4kg
Течно самоактивно средство за одводи пХ-вредност: алкално Потекло: ...
whiteMARINES 0,7кг
whiteMARINES 0,7кг
Специјален производ за чистење и парфимирање на писоари pH-вредност