RULOPAK

Салфетки
Салфетки
Двослојна хартија, 100% Целулоза 100 салфетки во паковање Пакетот содржи 12 паковања х 100 салфетки
Тоалет хартија
Тоалет хартија
Тоалетна хартија за централно извлекување Двослојна, 100% Целулоза 12 ролни/пакет Димензии: 115 x 220 mm Должина на ролна: 90-100 m
Хартија за раце – Z тип
Хартија за раце – Z тип
Хартија за раце во ливчиња - Z тип Број на листови: 12 x 200 Димензија на лист: 210 x 220 mm
Хартија за раце – Перфорирана
Хартија за раце – Перфорирана
Хартија за раце, ролна за централно извлекување Двослојна хартија со бела боја Димензии: 207х220 мм Должина на ролна: 80 м Број на листови: 385 Број на ролни: 6
WC покривала
WC покривала
Хартија наменета за покривање на WC школка 100% целулоза 250 листови
Влошка за писоар
Влошка за писоар
Влошка за писоар со мирис на лимон Трајност: 30 дена
Корпа за отпадоци – Ѕидна 6Л
Корпа за отпадоци – Ѕидна 6Л
Лесно се монтира на ѕид, со капацитет од 6 Л Димензии: 135 x 255 x 330 mm Создадена од висококвалитетна АБС пластика Потекло: Турција
Корпа за отпадоци – ѕидна 50 Л
Корпа за отпадоци – ѕидна 50 Л
Лесно се монтира на ѕид, со капацитет од 50 Л Може да се користи со или без кеса Создадена од висококвалитетна пластика Бела боја Потекло: Турција
Дозатор за тоалет хартија – Централен
Дозатор за тоалет хартија – Централен
Дозатор за централно извлекување Економичен Хигиенски, бидејќи хартијата се вади лист по лист Димензии: 203x180x134 mm