ROTOWASH

R45B
R45B
Машина за тврди подови, теписони и ескалатори
R30S
R30S
Машина за тврди подови и теписони Ротоваш 30С Технички карактеристики: - мотор 550W - вртежи/минута 650 - работна површина 300мм - резервоар за чиста вода 7л - отпадна вода 1.5л - притисок на четката 340г/цм2 - тежина 23.5 кг - должина 366мм - ширина 403мм - висина без рачка 205мм Работен капацитет: - тврди подови до 430м2/час - теписи до 170 м2/час
R30B
R30B
Машина за тврди подови и теписони Ротоваш 30Б Технички карактеристики: - мотор: 550W - вртежи/минута 650 - работна површина 300мм - резервоар за чиста вода 7л. - отпадна вода 2л. - притисок на четка 340г/см2 - тежина 24.5 кг - должина 366мм - ширина 403мм - висина без рачка 205мм Работен капацитет: - тврди подови до 920м2/час - теписи до 520м2/ч
R20T
R20T
Машина за тврди подови и теписони