QTS Италија

Дозатор за течен сапун со капацитет 500 мл.
Дозатор за течен сапун со капацитет 500 мл.
Дозатор за течен сапун со капацитет 500мл, направен од природен полипропилен, бел со сопствен клуч.
Дозатор за течен сапун со капацитет 1 л
Дозатор за течен сапун со капацитет 1 л
Дозатор за течен сапун со капацитет од 1л.,направен од природен полипропилен, бел, со сопствен клуч. 1000 притискања, на 1 притискање/1мл. сапун.
Дозатор за хартија за раце
Дозатор за хартија за раце
Дозатор за хартија за раце во ливчиња изработен од природен полипропилен, бел со клуч.
Дозатор за тоалетна хартија
Дозатор за тоалетна хартија
Дозатор за тоалетна хартија во ливчиња, направен од природен полипропилен, со клуч за сигурност.
Дозатор Economic
Дозатор Economic
Дозатор економик Дозатор за хартија раце со капацитет една ролна, лесно се отвара. Направен од природен полипропилен, со клуч, бел дизајн
Дозатор Mini Jumbo
Дозатор Mini Jumbo
Дозатор Mini Jumbo Дозатор за тоалетна хартија во ролна направен од природен полипропилен, со клуч за сигурност