Подови

Кофа со цедач Trilogy со тркалца
Кофа со цедач Trilogy со тркалца
Кофа со цедач Trilogy со тркалца Сетот содржи: - Кофа со капацитет од 25 л - Специјален цедач за Trilogy џогер Димензии: 560x350x750 mm
Алуминиумска рачка Jet
Алуминиумска рачка Jet
Алуминиумска рачка Jet. Велкро систем, алуминиумска рачка со резервоар и копче.
Навлака за џогер Trilogy – Микрофибер
Навлака за џогер Trilogy – Микрофибер
Двострана микрофибер навлака за џогер Trilogy, со добра абсорпција на вода, погодна за мазни подни површини. Димензии: 46 x 19,5 цм
Лопатка Синди
Лопатка Синди
Лопатка Синди
Метла-ножица ПВЦ 80 цм
Метла-ножица ПВЦ 80 цм
Метла-ножица ПВЦ 80 цм
Метла ножица 80 цм
Метла ножица 80 цм
Метла ножица 80 цм
Дрвена рачка 145 цм
Дрвена рачка 145 цм
Дрвена рачка 145 цм
Метла пластична
Метла пластична
Метла пластична
Т-чистач Dike 75 цм
Т-чистач Dike 75 цм
Т-чистач Dike 75 цм