Патрони

Озонер со мирис на зелен чај
Озонер со мирис на зелен чај
Озонер со мирис на зелен чај 2,5л
Озонер со мирис на бел мошус
Озонер со мирис на бел мошус
Озонер со мирис на бел мошус 2.5л
Озонер Green Tea
Озонер Green Tea
Oзонер со мирис на зелен чај 8х300мл, 2750 прскања од кертриџ. Потекло: Австрија
Озонер Blue
Озонер Blue
Озонер со мирис на зима, бистра свежина , чиста вода. 300мл, 2750 прскања
Озонер Fireside
Озонер Fireside
Озонер со мирис на портокал и цимет кој создава пријатна атмосфера. 2750 прскања 8х300мл
Озонер Spice
Озонер Spice
Озонер со мирис на ментол кој создава пријатна атмосфера. 2750 прскања 8х300мл
Озонер Leaves
Озонер Leaves
Озонер со ориентален,благ мирис на зачин кој создава пријатна атмосфера. 2750 прскања 8х300мл
Озонер Green Apple
Озонер Green Apple
Озонер зелено јаболко 300мл 8х300мл/картон, со овошен мирис, 2800 порции од кертриџ