Општа Хигиена

Течен сапун за раце
Течен сапун за раце
10л./канта, со арома на егзотично овошје, дерматолошки испитан
Четка рачна 22 цм
Четка рачна 22 цм
Четка рачна 22 цм
Алуминиумска рачка Hagleitner
Алуминиумска рачка Hagleitner
Алуминиумска рачка Hagleitner
Четка за под 28 цм
Четка за под 28 цм
Четка за под 28 цм
Метла со природно влакно 60 цм
Метла со природно влакно 60 цм
Метла со природно влакно 60 цм
Влошка за писоари
Влошка за писоари
Го спречува запушувањето на писоарите, со недели шири пријатен мирис, неутрализира непријатни миризби.
Urophen 10 кг.
Urophen 10 кг.
Течно моќно средство за чистење на санитарии. За основно чистење на wc, писоари.Отстранува тешки нечистотии и наслаги како каменец,`рѓа и остава пријатен цветен мирис.
K Forte 10 кг.
K Forte 10 кг.
Средство за темелно чистење на површини отпорни на киселина. Отстранува остатоци од цемент,бетон, малтер. 10кг канта
SKAT 10кг
SKAT 10кг
Средство за темелно чистење pH-вредност: алкално Потекло