Кујна

Fox 3 во 1 – 10кг.
Fox 3 во 1 – 10кг.
Течен детергент за рачно миење на садови и кујнски површини пред дезинфекција. Спречува ширење на мириси. Содржи екстракт од алое вера за нега на кожа, и пријатен мирис на праска. Дерматолошки тестиран.
Екосол Entkalker
Екосол Entkalker
- ефикасен детергент за отстранување бигор од машини за перење, машини за садови, кафемати
Екосол Tabs
Екосол Tabs
Таблети за миење на садови - отстрануваат закоравени остатоци од храна, сушат пластика без дамки, ја одржува хигиената во машината, пере на ниска температура под 60С фолијата е растворлива во вода. 140таблети/пакување
Екосол таблети за регенерирање
Екосол таблети за регенерирање
-висококвалитетна специјална сол во облик на таблети за регенерирање на машините за миење на садови, чаши, кафемати. - целосно се раствора - 25кг вреќа
Екосол Glass 12кг.
Екосол Glass 12кг.
- детергент за миење на чаши - отстранува маснотии и други тврдокорни нечистотии
Екосол Plus 13кг.
Екосол Plus 13кг.
- течен детергент за машина за перење на садови и чаши - голема моќ на перење - ги отстранува кофеинот и скробот безпрекорно
Екосол Powder 15кг.
Екосол Powder 15кг.
-висококонцентриран прашок за машинско перење на садови - отстранува тврдокорни нечистотии
RADIKALIN 10kg
RADIKALIN 10kg
Средство за кујни pH-вредност:
niroGLANZ 0.8kg
niroGLANZ 0.8kg
Средство за полирање pH-вредност: неутрално Потекло: