Корпи за отпадоци

Корпа за отпадоци – Ѕидна 6Л
Корпа за отпадоци – Ѕидна 6Л
Лесно се монтира на ѕид, со капацитет од 6 Л Димензии: 135 x 255 x 330 mm Создадена од висококвалитетна АБС пластика Потекло: Турција
Корпа за отпадоци – ѕидна 50 Л
Корпа за отпадоци – ѕидна 50 Л
Лесно се монтира на ѕид, со капацитет од 50 Л Може да се користи со или без кеса Создадена од висококвалитетна пластика Бела боја Потекло: Турција