Консумативи

Абразив универзал 5х1050 мл.
Абразив универзал 5х1050 мл.
Абразив универзал 5х1050ml Густо средство за чистење на раце. Содржи честички и специјални масла, пријатен е за употреба. Делува на 'рѓа, масло од автомобили, графитна прашина. Погоден е за автомеханичарски, браварски, лимарски,инсталатерски работилници, бензиски пумпи како и индустриски погони.
Крем сапун 5х1050 мл.
Крем сапун 5х1050 мл.
Густ,висококвалитетен течен сапун. Без вештачки бои, мириси, силикони и парабени. Ја негува кожата и не дозволува нејзино сушење. Може да се употребува и како гел за туширање. Дерматолошки тестиран и одобрен од EU Ecolabel.
Луна течен сапун
Луна течен сапун
Луна течен сапун 6х0,9кг - 6х0.9кг/картон - ја заштитува кожата од сушење - со цветен мирис
Сапун пена 600мл.
Сапун пена 600мл.
Сапун пена 600мл. - 6х0.6кг/картон, посебно за осетлива кожа, - ја заштитува кожата од сушење
Хартија за раце – рециклирана
Хартија за раце – рециклирана
-Рециклирана, 1-слојна - 20х150 ливчиња, Z тип хартија - 3000лин./пакет - 23х25 см
Хартија за раце 3000 ливчиња
Хартија за раце 3000 ливчиња
- бела, 2-слојна хартија,100% целулоза - 20х150ливчиња, Z тип хартија - 3000 лив./пакет - 24х23,5 см ливче
Мултирол х премиум
Мултирол х премиум
Хартија за раце целулоза, бела, 90м ролна, еднослојна 5ролни/пакет, 375листови/ролна должина на лист240mm.
Хартија за раце Xibu ролна 1/5
Хартија за раце Xibu ролна 1/5
Боја: бела Тежина на хартија: 40г/м2 Слоеви на хартија: 1 Број на листови: 854 Ширина на лист: 21см Должина на лист:24см Должина на ролна: 205м Нето тежина на ролна: 1722гр рециклирана хартија
Тоалетна хартија 42р
Тоалетна хартија 42р
Тежина на хартија: 32г/м2 Слоеви на хартија: 2 Број на листови: 950 Ширина на лист: 9.9см Должина на лист: 12см Должина на ролна: 114м Нето тежина на ролна: 366гр. 42ролни/пакет