Колички

Кофа со цедач Trilogy со тркалца
Кофа со цедач Trilogy со тркалца
Кофа со цедач Trilogy со тркалца Сетот содржи: - Кофа со капацитет од 25 л - Специјален цедач за Trilogy џогер Димензии: 560x350x750 mm
Алуминиумска рачка Jet
Алуминиумска рачка Jet
Алуминиумска рачка Jet. Велкро систем, алуминиумска рачка со резервоар и копче.
Количка за хигиена Magic Line 049B7
Количка за хигиена Magic Line 049B7
Количка за хигиена Magic Line 049B7 Се состои од: - мала база 66 х 52 цм на 100 мм тркала - комплет од 25л кофа, 17л кофа и цедач за Trilogy џогер - две кофи од 4л со рачка (сина и црвена боја) - држач за вреќа 70 л Димензии: 83x56x110 цм Потекло: Италија
Количка за веш со капацитет од 150 л
Количка за веш со капацитет од 150 л
Количка за веш 150л - наменета за носење на нечист веш во хотели - со хромирана база на кој е прикачена 150л вреќа - вреќата може да се пере на 30°С
Вреќа со капацитет од 200 л за хотелска количка
Вреќа со капацитет од 200 л за хотелска количка
Вреќа 200л за хотелска количка за веш 200л со капак и патент.
Синтетичка вреќа 120 л
Синтетичка вреќа 120 л
Синтетичка вреќа 120 л
Пластична страна од хотелска количка – голема
Пластична страна од хотелска количка – голема
Пластична страна од хотелска количка - голема
Пластична страна од хотелска количка
Пластична страна од хотелска количка
Пластична страна од хотелска количка
Држач со џепови
Држач со џепови
Држач со џепови