Хотелска линија Prija

Несесер
Несесер
Несесер сетот содржи: - влажна марамица - хигиенски сет (чепкалки за уши и памук) - сапун за раце - крема за раце - купка за коса и тело - крема за капење - шампон - лосион за масажа - балсам
Пумпица за шише 3 л
Пумпица за шише 3 л
Пумпица за шише 3 л
Купка за коса и тело 3 л
Купка за коса и тело 3 л
Купка за коса и тело 3 л
Пумпица за шише 380 мл
Пумпица за шише 380 мл
Пумпица за шише 380 мл
Купка за коса
Купка за коса
Купка за коса и тело со женшен прија 380мл