Hagleitner-Австрија

Корпа за отпадоци Xibu
Корпа за отпадоци Xibu
Корпа за отпадоци Xibu
Течен сапун за раце
Течен сапун за раце
10л./канта, со арома на егзотично овошје, дерматолошки испитан
Четка рачна 22 цм
Четка рачна 22 цм
Четка рачна 22 цм
Алуминиумска рачка Hagleitner
Алуминиумска рачка Hagleitner
Алуминиумска рачка Hagleitner
Четка за под 28 цм
Четка за под 28 цм
Четка за под 28 цм
Метла со природно влакно 60 цм
Метла со природно влакно 60 цм
Метла со природно влакно 60 цм
Havon FS
Havon FS
- отстранувач на сите врсти масни флеки - се прска концентрирано на ткаенината - 1кг/шише
Ѕиден држач за шише 1л
Ѕиден држач за шише 1л
Ѕиден држач за шише 1л
Дозир пумпа
Дозир пумпа
Дозир пумпа