ELSEA – Професионални машини за чистење

Правосмукалка за печки
Правосмукалка за печки
Правосмукалка за печки Карактеристики: - мотор: 1 - брзини: 2 - max јачина: 1400W - резервоар: 37л
Индустриска правосмукалка и хидросмукалка 77 л – Инокс
Индустриска правосмукалка и хидросмукалка 77 л – Инокс
Индустриска правосмукалка и хидросмукалка 77л/инокс Карактеристики: - мотори: 3 - тип: by pass - брзини: 2 - маx јачина: 3600W - резервоар: 77л инокс
Индустриска правосмукалка и хидросмукалка 77л
Индустриска правосмукалка и хидросмукалка 77л
Индустриска правосмукалка и хидросмукалка 77л Карактеристики: - мотори 3 - брзина 2 - максимална јачина 3600W - капацитет 77л.
Машина за екстракција 37 л
Машина за екстракција 37 л
Машина за екстракција 37л Карактеристики: - мотор 1 - брзина 2 - максимална јачина 1400W - тежина 37л.
Правосмукалка суво/влажно 37 л
Правосмукалка суво/влажно 37 л
Правосмукалка суво/влажно 37л. Карактеристики: - мотор 1 - брзина 2 - максимална јачина 1400W - тежина 37л.
Правосмукалка суво/влажно 21 л
Правосмукалка суво/влажно 21 л
Правосмукалка суво/влажно 21л Карактеристики: - мотор 1 - брзина 1 - максимална јачина 1300W - тежина 21л.
Правосмукалка и хидросмукалка
Правосмукалка и хидросмукалка
Правосмукалка и хидросмукалка - број на мотори 1 - јачина 1 - максимална јачина 1250W - минимална јачина 1100W - платнен филтер - додатни алатки - тежина 9.2кг - кеси книжни, полиестер 20л.
Правосмукалка Х 15
Правосмукалка Х 15
Правосмукалка Х 15 Број на мотори 1 Брзина 1 Максимална јачина (W) 650 Јачина на звук (dB(A)) 54 Капaц. на резервоар (lt) 11 Содржи и потенциометар за регулирање на јачината на моторот.
Правосмукалка X15
Правосмукалка X15
Правосмукалка Х15 Број на мотори 1 Брзина 1 Макс. јачина (W) 650 Јачина на звук (dB(A)) 54 Капацитет на резервоар (lt) 11