Еко линија на средства

Flash 500 ml
Flash 500 ml
Супер активно природно средство за чистење. Создадено од природни материи, целосно биоразградливи. Брзо ја чисти и ја суши површината. Отстранува траги од маркер и мастило, гребаници од штикли на незаштитени подови, остатоци од инсекти на стакло, лепак од стакло и подови. Со цветен мирис, без алергени, содржи природни материи добиени од кокосово масло. Без фосфати.
S.F 120 Zero – 5 Kg
S.F 120 Zero – 5 Kg
Еколошки одмастувач за кујни Идеален за отстранување на тврдокорна нечистотија Создаден од органски материи од пченка, компир и кокосово масло Без боја и мирис, без алергени, фосфат и никел Може да се користи рачно и машински Одговара на прописите на HACCP Потекло: Италија
Pom WC 750 ml – Ecolabel
Pom WC 750 ml – Ecolabel
Еколошко средство против бигор за WC шолја Создадено од органски материи од компир, пченка и кокосово масло Секојдневна употреба спречува појава на бигор Со мирис на јаболко Без алергени, фосфати и никел Потекло: Италија
Wash Plus 5 Kg Ecolabel
Wash Plus 5 Kg Ecolabel
Детергент за рачно миење на садови Создаден од органски материи и целосно биоразградлив Ефективно делува на маснотијата Без парфем, алергени, никел Потекло: Италија
Средство за скари 500 мл
Средство за скари 500 мл
Средство за скари 500 мл Природен одмастувач за рерни, плотни и скари. Создаден од органски материи кои се целосно биоразградливи. Ефикасен при отстранување на изгорени остатоци од храна. Содржи растителни органски материи од пченка. Без боја и мирис. Готов раствор спремен за употреба.
Еколошко средство за подови Emerald Easy 750 мл
Еколошко средство за подови Emerald Easy 750 мл
Еколошко средство за подови Emerald Easy 750 мл. Високо концентрирано еколошко средство за подови создадено од органски материи кои се целосно биоразградливи. Ефикасно делува на тврдокорни нечистотии.Наменет е за рачно и машинско чистење. Без алергени, фосфати и никел.Дерматолошки тестиран производ. 0,3% ( 30мл во 10л вода)
Еколошко средство за подови Emerald Easy 5 л
Еколошко средство за подови Emerald Easy 5 л
Еколошко средство за подови Emerald Easy 5 л Високо концентрирано еколошко средство за подови создадено од органски материи кои се целосно биоразградливи. Ефикасно делува на тврдокорни нечистотии.Наменет е за рачно и машинско чистење. Без алергени, фосфати и никел.Дерматолошки тестиран производ. 0,3% ( 30мл во 10л вода)
Средство за чистење на санитарии Ruby Easy 750 мл
Средство за чистење на санитарии Ruby Easy 750 мл
Средство за чистење на санитарии Ruby Easy 750 мл Високо концентрирано средство за чистење на санитарии.Идеално решение за чистење на бањи и тоалети. За секојдневно чистење на чешми, кади, туш кабини, плочки.Спречува појава на бигор и притоа остава бисерен сјај. Без алергени, фосфати и никел. За секојдневно чистење: 6% (30мл во 500мл вода)За дезинфекција: 12% (60мл во 500мл вода)
Средство за чистење на санитарии Ruby Easy 5 л
Средство за чистење на санитарии Ruby Easy 5 л
Средство за чистење на санитарии Ruby Easy 5 л Високо концентрирано средство за чистење на санитарии.Идеално решение за чистење на бањи и тоалети. За секојдневно чистење на чешми, кади, туш кабини, плочки.Спречува појава на бигор и притоа остава бисерен сјај. Без алергени, фосфати и никел. За секојдневно чистење: 6% (30мл во 500мл вода)За дезинфекција: 12% (60мл во 500мл вода)