Дозатори за сапун Rulopak

Дозатор за дезинфекција (сензор)
Дозатор за дезинфекција (сензор)
Има опција за прилагодување на три различни дозирања Една доза е 0,3 ml Создаден од ABS пластика Потекло: Турција
Дозатор за течен сапун
Дозатор за течен сапун
Механички дозатор за течен сапун Изработен од ABS пластика Резервоар со капацитет од 800 ml, функционира на принцип на доливање течен сапун
Дозатор за сапун пена 800 ml
Дозатор за сапун пена 800 ml
Може да се користи само за сапун пена Во внатрешноста нема метални делови Изработен од ABS пластика Капацитет: 800 ml Потекло: Турција