Дозатори за хартија Rulopak

Дозатор за тоалет хартија – Централен
Дозатор за тоалет хартија – Централен
Дозатор за централно извлекување Економичен Хигиенски, бидејќи хартијата се вади лист по лист Димензии: 203x180x134 mm
Дозатор за хартија за раце – Z тип
Дозатор за хартија за раце – Z тип
Дозатор за хартија за раце во ливчиња - Z тип Капацитет од 200 листови хартија Со безбедносен клуч за отворање Потекло: Турција
Дозатор за хартија за раце
Дозатор за хартија за раце
Дозатор со централно извлекување на хартија за раце Можност за користење на сите видови хартии за централно извлекување кои имаат ширина на лист до 22 цм Создаден од квалитетна АБС Пластика Потекло: Турција
Дозатор асталски за салфетки
Дозатор асталски за салфетки
Наменет за ресторани, кафетерии Економичен и практичен Изработен од АБС пластика Димензии: 125 x 150 x 155 mm
Дозатор за WC покривала
Дозатор за WC покривала
Можност за употреба на сите видови покривала за тоалети Практично и лесно се монтира Создаден од квалитетна АБС пластика