Дозатори

Дозатор за тоалетна хартија – Luna
Дозатор за тоалетна хартија – Luna
АБС пластика, со прозорче за контрола - капацитет 1 ролна - економичен, без клуч - 10год. гаранција
Дозатор за вц прекривки
Дозатор за вц прекривки
Го спречува контактот со капакот на вц шољата Дозаторот е направен од ABC пластика отпорна ...
Luna Multibox
Luna Multibox
Овој дозатор се користи за различни намени за козметички марамици и медицински ракавици
Luna Multibox
Luna Multibox
Овој дозатор се користи за различни намени за козметички марамици и медицински ракавици
Дозатор Xibu XL senseFluid
Дозатор Xibu XL senseFluid
Дозатор Xibu XL senseFLUID Мултифункционален дозатор за професионална хигиена на раце. Во зависност од потребата може да се користи како дозатор наменет за заштита на кожа, чистење, дезинфекција или нега на кожа.
Дозатор Xibu XL senseFluid
Дозатор Xibu XL senseFluid
Дозатор Xibu XL senseFLUID Мултифункционален дозатор за професионална хигиена на раце. Во зависност од потребата може да се користи како дозатор наменет за заштита на кожа, чистење, дезинфекција или нега на кожа.