Дозатор

Дозатор Magicus
Дозатор Magicus
-наменет за големи простори - автоматски со програм за менување на временски интервали - категоризиран по бои и дезени - интензитетот на аромата е долгорочен
Дозатор за индустриска хартија
Дозатор за индустриска хартија
- универзален, пластичен - лесно се чисти и дезинфицира - можност за монтажа на ѕид или работна површина