whiteMARINES 0,7кг

Специјален производ за чистење и парфимирање на писоари 
pH-вредностнеутрално

ПотеклоАвстрија
ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria
УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 скопје
Тел. 02/2468464

Коцките за писоари спречуваат наслаги од бигор и развиваат пријатен долготраен мирис.

1-2 коцки да се стават во писоарот. Со проток на вода коцките бавно се топат и постигнуваат совршено дејство.

Да се чува на собна температура и надвор од дофатот на деца. Амбалажата да се чува затворена.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.