X PRESS 1,4kg

Течно самоактивно средство за одводи
пХ-вредност: алкално

Потекло: Австрија
ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria
УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 скопје
Тел. 02/2468464

Отстранува брзо и ефикасно тврдокорни нечистотии кои ги запушуваат одводите. На пр.коса, бигор, масло, остатоци од храна. Отстранува бактерии и непријатни миризби без да ги оштети одводните цевки. Пријатно во употреба затоа што не испаруват опасни миризби.

100мл X PRESS во одводот да дејствуват, во зависност од тоа колку е запушен, 5 до 30 мин. По тоа да се плакне со доволно вода. За превентива редовно 20мл да дејствуват неколку минути.

Да се чува на собна температура и надвор од дофатот на деца. Амбалажата да се чува затворена.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.