ToiletenOL FRESH 1kg

Парфимирано масло за тоалети
pH-вредност: неутрално

ПотеклоАвстрија
ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria
УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 скопје
Тел. 02/2468464

Тоалетното масло спречува и прекрива непријатни миризби. Остава морска свежина во просториите и посредува пријатна атмосфера.

toilettenOL FRESH се прска неразредено во тоалетни простории н.пр. вц четка, вц шолља и.т.н.

Да се чува на собна температура и надвор од дофатот на деца. Амбалажата да се чува затворена.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.