PerlGlanz 10kg

Средство за санитарии
pH-вредност: кисело

ПотеклоАвстрија
ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria
УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 скопје
Тел. 02/2468464

Течен детергент за тековно чистење на санитарии. Лесно отстранува бигор, нечистотија и наслаги. Со дезинфекциско дејство и перл ефект. За вц шољи, писоари, мијалници, туш кабини и кади. По чистењето нема потреба да се пребришуваат површините со сува крпа. Со редовна употреба спречува настнување на црна мувла.

perlGLANZ се нанесува неразредено на површината за чистење. Се остава 5 мин. да дејствува. Потоа се чисти површината со крпа или сунѓер. На крај се плакне со доволно чиста вода.
За бактериско чистење на подови: 700-1400мл во 
10 литри вода се разредуват. Растворот се нанесува 
на површината за чистење и се остава 5 мин. да 
дејствува. Потоа се чисти подот и се плакне со вода.
Чистење на подови: 350мл во 10 литри вода.

Да се чува на собна температура и надвор од дофатот 
на деца. Амбалажата да се чува затворена.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.