deoFresh 1kg

Освежувач 
pH-вредностнеутрално

ПотеклоАвстрија
ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria

УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 скопје
Тел. 02/2468464

Освежувач спреј кој трајно отстранува непријатни миризби пр. миризби од кујни, цигари, пот, отпадоци и.т.н. Се употребува како освежувач на простории и за текстил.
Пр. завеси, гарнитури за седење, теписи, седишта во автомобили, облека. Шири пријатен цветен мирис.

deoFRESH економично да се прска во воздух или со растојание од 30см на текстил.

Не се применува на кожа и свила.

Да се чува на собна температура и надвор од дофатот на деца. Амбалажата да се чува затворена.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.