glasEFFEKT 10kg

Средство за стакло 
pH-вредностнеутрално

ПотеклоАвстрија

ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria

УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 скопје
Тел. 02/2468464

Тежен детергент за чистење на стакло.
Со моќта на амониак отстранува секаков вид на нечистотии од стакло. Силно пени така да не растекува и посебно е наменет за вертикални површини.

glasEFFEKT неразредено да се напрска со пумпица на стаклото. По тоа да се пребрише со микрофазер крпа.

Да се чува на собна температура и надвор од дофатот на деца. Амбалажата да се чува затворена.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.