BellaVit 1kg

Течен абразив
pH-вредност: неутрално

ПотеклоАвстрија
ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria
УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 скопје
Тел. 02/2468464

Посебно наменет за отстранување на изгорени, тврдокорни нечистотии на тврди површини. По употреба останува свеж мирис на портокал.

bellaVIT не разредено иекономично да се нанесе на површината за чистење. Со сунѓер да се чисти површината а потоа да се плакне темелно со вода. Амбалажата да се држи затворена. 

Да се чува на собна температура и надвор од дофатот на деца.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.

Слични продукти

RADIKALIN 10kg
RADIKALIN 10kg
Средство за кујни pH-вредност:
niroGLANZ 0.8kg
niroGLANZ 0.8kg
Средство за полирање pH-вредност: неутрално Потекло: