niroGLANZ 0.8kg

Средство за полирање
pH-вредност: неутрално

Потекло: Австрија
ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria
УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 скопје
Тел. 02/2468464

Остава еднаквно заштитен слој . Површината ја штити од брзо наталожување нечистотија.Површината добива сјајен и негуван изглед.

niroGLANZ по чистењето неразредено да се нанесе на површината со сува микрофазер крпа. Нема потреба од накнадно полирање.

Да се чува на собна температура и надвор од дофатот на деца. Да се чува на суво место. Амбалажата да се чува затворена.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.

Слични продукти

RADIKALIN 10kg
RADIKALIN 10kg
Средство за кујни pH-вредност: