Flash 500 ml

Супер активно природно средство за чистење.
Создадено од природни материи, целосно биоразградливи.
Брзо ја чисти и ја суши површината.
Отстранува траги од маркер и мастило, гребаници од штикли на незаштитени подови, остатоци од инсекти на стакло, лепак од стакло и подови.
Со цветен мирис, без алергени, содржи природни материи добиени од кокосово масло.
Без фосфати.

Шифра на производот: 0438700