RADIKALIN 10kg

Средство за кујни 
pH-вредност:

ПотеклоАвстрија
ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria
УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 скопје
Тел. 02/2468464

За потребите на големи и индустриски кујни. Без напор одстранува маслени нечистотии на секаков вид површини, подови, аспиратори и.т.н. Не пени, така да може да се употребува и во машини за чистење.

50мл RADIKALIN се разредуваат цо 10л вода. За екстремни нечистотии може да се употребува неразреден.

Да се чува на собна температура и надвор од дофатот на деца. Амбалажата да се чува затворена.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.