Количка за хигиена Magic Line 049B7

Количка за хигиена Magic Line 049B7
Се состои од:
– мала база 66 х 52 цм на 100 мм тркала
– комплет од 25л кофа, 17л кофа и цедач за Trilogy џогер
– две кофи од 4л со рачка (сина и црвена боја)
– држач за вреќа 70 л
Димензии: 83x56x110 цм
Потекло: Италија

Шифра на производот: ML049B7A0000