Продукти

Flash 500 ml
Flash 500 ml
Супер активно природно средство за чистење. Создадено од природни материи, целосно биоразградливи. Брзо ја чисти и ја суши површината. Отстранува траги од маркер и мастило, гребаници од штикли на незаштитени подови, остатоци од инсекти на стакло, лепак од стакло и подови. Со цветен мирис, без алергени, содржи природни материи добиени од кокосово масло. Без фосфати.
Кофа со цедач Trilogy со тркалца
Кофа со цедач Trilogy со тркалца
Кофа со цедач Trilogy со тркалца Сетот содржи: - Кофа со капацитет од 25 л - Специјален цедач за Trilogy џогер Димензии: 560x350x750 mm
Алуминиумска рачка Jet
Алуминиумска рачка Jet
Алуминиумска рачка Jet. Велкро систем, алуминиумска рачка со резервоар и копче.
Навлака за џогер Trilogy – Микрофибер
Навлака за џогер Trilogy – Микрофибер
Двострана микрофибер навлака за џогер Trilogy, со добра абсорпција на вода, погодна за мазни подни површини. Димензии: 46 x 19,5 цм
Количка за хигиена Magic Line 049B7
Количка за хигиена Magic Line 049B7
Количка за хигиена Magic Line 049B7 Се состои од: - мала база 66 х 52 цм на 100 мм тркала - комплет од 25л кофа, 17л кофа и цедач за Trilogy џогер - две кофи од 4л со рачка (сина и црвена боја) - држач за вреќа 70 л Димензии: 83x56x110 цм Потекло: Италија
S.F 120 Zero – 5 Kg
S.F 120 Zero – 5 Kg
Еколошки одмастувач за кујни Идеален за отстранување на тврдокорна нечистотија Создаден од органски материи од пченка, компир и кокосово масло Без боја и мирис, без алергени, фосфат и никел Може да се користи рачно и машински Одговара на прописите на HACCP Потекло: Италија
Soft Plus 5 Kg
Soft Plus 5 Kg
Омекнувач за облека Наменет за рачна и машинска употреба Го олеснува пеглањето Ефективен и кај деликатната облека без да ја оштети Остава пријатен цветен мирис Потекло: Италија
Cleaner 2000 – 5 Kg
Cleaner 2000 – 5 Kg
Алкален детергент за подови Наменет за машинско чистење на масни површини и микропорозни подови Одличен и при чистење со шајб машина Потекло: Италија
IF 110 5 Kg
IF 110 5 Kg
Средство за заштита на подови Водоотпорно, идеално за теракота и природен камен Нуди одлична хидроизолација, без да го менува изгледот и спречува обновување на бигорот Се нанесува во два слоја Готов за употреба