• Промотивна Акција

  Промотивна Акција

  Промотивна акција на сет производи и количка Nick 30 L
 • Sutter Professional

  Sutter Professional

  Целосен асортиман на производи за професионално чистење на сите видови површини - Eco Label - Zero Natural Force
 • Приемен пункт за Вашата облека

  Приемен пункт за Вашата облека

  Нов приемен пункт на нова локација
 • Салон за професионално водено перење, сушење & пеглање

  Салон за професионално водено перење, сушење & пеглање

  Професионално водено, перење, сушење & пеглање на Килограм!
 • Sutter Professional – Parquet Line

  Sutter Professional – Parquet Line

  Професионални средства за подни површини
 • Sutter Professional – Lenor line

  Sutter Professional – Lenor line

  Свежина и пријатен мирис за Вашата облека
 • Sutter Professional – Oxipur line

  Sutter Professional – Oxipur line

  Професионални прашоци за перење на облека
 • Sutter Professional

  Sutter Professional

  Политура за мебел, стакло & инокс
 • Sutter Professional – POM Line

  Sutter Professional – POM Line

  Универзални средства за под со долготраен и освежувачки мирис
 • Sutter Professional – Zero

  Sutter Professional – Zero

  Нова линија на производи Zero Line - Eco Label
 • Hagleitner – Innovative Hygiene

  Hagleitner – Innovative Hygiene

  Дозатор & озонери Magicus
 • Hagleitner – Innovative Hygiene

  Hagleitner – Innovative Hygiene

  Дозатори & хартија
 • Rulopak

  Rulopak

  Нова линија на тоалет хартија & хартија за раце
 • Rulopak

  Rulopak

  Нова линија на дозатори за хартија & течен сапун
 • Paperdi

  Paperdi

  Хартија за раце и тоалет
 • Професионални машини за под General

  Професионални машини за под General

  General KC-17 & General 1500 DC1
 • Sutter Professional

  Sutter Professional

  Освежувачи на простории - Pom line
 • QTS

  QTS

  Дозатори за хартија и течен сапун
 • TTS

  TTS

  Алат за стакло и под
 • Unger

  Unger

  Алат за стакло и под
 • ELSEA

  ELSEA

  Професионални машини за чистење
 • TTS – Колички за хигиена

  TTS – Колички за хигиена

  Nick Star 210, Nick Star dry & Magic Line 120
 • GFL skin care

  GFL skin care

  Хотелска линија Geneva Guild
 • Rotowash Clever Cleaning

  Rotowash Clever Cleaning

  Rotowash 30 B & Rotowash 30 C
Flash 500 ml
Flash 500 ml
Супер активно природно средство за чистење. Создадено од природни материи, целосно биоразградливи. Брзо ја чисти и ја суши површината. Отстранува траги од маркер и мастило, гребаници од штикли на незаштитени подови, остатоци од инсекти на стакло, лепак од стакло и подови. Со цветен мирис, без алергени, содржи природни материи добиени од кокосово масло. Без фосфати.
Кофа со цедач Trilogy со тркалца
Кофа со цедач Trilogy со тркалца
Кофа со цедач Trilogy со тркалца Сетот содржи: - Кофа со капацитет од 25 л - Специјален цедач за Trilogy џогер Димензии: 560x350x750 mm
Алуминиумска рачка Jet
Алуминиумска рачка Jet
Алуминиумска рачка Jet. Велкро систем, алуминиумска рачка со резервоар и копче.
Навлака за џогер Trilogy – Микрофибер
Навлака за џогер Trilogy – Микрофибер
Двострана микрофибер навлака за џогер Trilogy, со добра абсорпција на вода, погодна за мазни подни површини. Димензии: 46 x 19,5 цм
Количка за хигиена Magic Line 049B7
Количка за хигиена Magic Line 049B7
Количка за хигиена Magic Line 049B7 Се состои од: - мала база 66 х 52 цм на 100 мм тркала - комплет од 25л кофа, 17л кофа и цедач за Trilogy џогер - две кофи од 4л со рачка (сина и црвена боја) - држач за вреќа 70 л Димензии: 83x56x110 цм Потекло: Италија
S.F 120 Zero – 5 Kg
S.F 120 Zero – 5 Kg
Еколошки одмастувач за кујни Идеален за отстранување на тврдокорна нечистотија Создаден од органски материи од пченка, компир и кокосово масло Без боја и мирис, без алергени, фосфат и никел Може да се користи рачно и машински Одговара на прописите на HACCP Потекло: Италија
Soft Plus 5 Kg
Soft Plus 5 Kg
Омекнувач за облека Наменет за рачна и машинска употреба Го олеснува пеглањето Ефективен и кај деликатната облека без да ја оштети Остава пријатен цветен мирис Потекло: Италија
Cleaner 2000 – 5 Kg
Cleaner 2000 – 5 Kg
Алкален детергент за подови Наменет за машинско чистење на масни површини и микропорозни подови Одличен и при чистење со шајб машина Потекло: Италија