Средства за чистење на облека

Омекнувач за облека Oxipur 20 кг
Омекнувач за облека Oxipur 20 кг
Омекнувач за облека Oxipur 20 кг - Концентриран омекнувач за рачно и машинско перење веш - Со долготраен мирис - пригоден за осетливи ткаенини - се дозира 1-5г/1кг веш
Прашок за перење на облека Oxipur Powder 15 кг
Прашок за перење на облека Oxipur Powder 15 кг
Прашок за перење на облека Oxipur Powder 15 кг - одлични резултати на бел и шарен веш - Погоден за хотели, ресторани...