UNAallRound

UnaallRound
Универзално средство
ph-вредност неутрално
Потекло-Австрија
Извозник-Hagleitner International GmbH
5700Zell am See.Lunastrasse 5.Austria
Увозник-КНЛ Системи дооел
ул.Иван Тургењев бб 1000 Скопје
тел.022468464

Концентиран течен детергент за чистење на сите видови водоотпорни површини,подови,прозори итн.Ја отстранува убаво нечистотијата,може да се користи и за осетливи површини како што е алуминиумот во кујните.Чисти без да остава трага.

За мануелно чостење на површините  200 мл. во 10 лит. топла вода.за чостење на прозори 10 мил. во 10 лит.топла вода.За машинско чистење (машина за подови или машина под висок притисок 25мил.во 10 лит.вода)
ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА