FOX 10KG

Средство за перење садови
pH – вредност: неутрално

ПотеклоАвстрија
ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria

УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 скопје
Тел. 02/2468464

За рачно перење на садови и чаши како и за чистење на работни површини во кујна пред дезинфекција. Намалува ширење на бактерии во мијалникот така да не се појавуваат непожелни миризби. Содржи компоненти за нега, така да не ја надразнува кожата.

50мл foxANTIBAC во 10л вода. Потоа садовите се плакнат со чиста вода.

Да се чува на собна температура и надвор од дофатот на деца.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.