Orange Power 10kg

Универзално средство 
pH-вредностнеутрално

ПотеклоАвстрија
ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria

УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 скопје
Тел. 02/2468464

Концентриран течен детергент со голема моќ на чистење. Се применува на сите водоотпорни површини. Не ги нагризува материалијалите така може да се употребува и на осетливи површини ( алуминиум ). 
Чисти без да остава траги. Природните масла од портокал кои ги содржи оставаат пријатен свеж овошен мирис.

25-100мл се раствараат во 10 литри топла вода.

Да се чува на собна температура и надвор од дофатот на деца. Амбалажата да се чува затворена.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.