Closol 1кг.

Прашак за санитарии
ph вредност-кисело

ПотеклоАвстрија
ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria
УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 скопје
Тел. 02/2468464

Моќен прашак за санитарии.Ги уништува сите несакани
наслаги во ВЦ шољата.Ги отстранува несаканите миризби.

Се нанесува директно во ВЦ шољата и се остава да делува,нема потреба од триење со четка,а потоа се пушта вода.