K FORTE 10kg

Средство за темелно чистење
pH -вредност: кисело

Потекло: Австрија
Извозник: Hagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austriaа
УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 Скопје
Тел. 02/2468464

Отстранува најтврдокорни остатоци од бигор, рѓа и минерални наслаги како цементо, бетон и остатоци на малтер. Отстранува оксидни наслаги на бакар и месинг.

Во зависност од степенот и тврдокорноста на нечистотијата неразредено до раствор 1:5.

Да не се нанесува на арматури и на мермер.

Да се чува на собна температура и надвор од дофатот на деца. Амбалажата да се чува затворена.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.