utilitULTRA 10kg

Емулзија за заштита
pH-вредност: неутрално

ПотеклоАвстрија
ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria
УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 Скопје
Тел. 02/2468464

Заштитна емулзија која се употребува за заштита на водоотпорни подови. Развива сјајен заштитен слој, отпорен на гребење и го штити подот од пожолтување.Универзална емулзија која го прави подот помалку лизгав. За сите површини со исклучок на незаштитени дрвени подови,полирани подови. Полирање со УХС методот е можно.

utilitULTRA се нанесува концентрирано со моп во 2-3 тенки слоеви. Меѓу нанесувањето треба да се запази времетраењето за сушење.

Да се чува на собна температура и надвор од дофатот на деца. Амбалажата да се чува затворена.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.