hacoGLANZ 10kg

Средство за тековно чистење
pH-вредност: неутрално

Потекло: Австрија
ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria
УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 Скопје
Тел. 02/2468464

Течен детергент со голема моќ на чистење. Идеално наменет са многу валакани подови како индустриски подови и подови во кујни. Наменет за високо сјајни, полирани површини и површини со заштитни слоеви. Остава висок сјај и темелна чистота. 

50 до 100мл hacoGLANZ во 10 литри вода. 
Погоден за употреба во машини и за рачна употреба.

Да се чува на собна температура и надвор од дофатот на деца. Амбалажата да се чува затворена.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.