unaFLOORSTAR 10kg

Средство за чистење и нега на подови
pH-вредност: неутрално

ПотеклоАвстрија
ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria
УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 скопје
Тел. 02/2468464

Течен детергент за чистење и нега на водоотпорни подови. Оптимален е за подови со заштитни слоеви. Го репарира слојот за заштита со секоја употреба, така заштитните слоеви се подолготрајни. Се впива во порите на незаштитени подови, така да можат следните нечистотии полесно да се исчистат. Не се наталожуват слоеви затоа што компонентите се водорастворливи.

Во зависност од степенот и тврдокорноста на нечистотијата 100-200мл/10 литри топла вода. Може да се применува на сите водоотпорни површини.
Исто така може да се применува на подови што одбиваат вода како линолеум, пвц, каучук и.т.н. Остава пријатен мирис на праска.

Да се чува надвор од дофатот на децата.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.