SKAT 10кг

Средство за темелно чистење
pH-вредност: алкално

ПотеклоАвстрија
ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria
УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 Скопје
Тел. 02/2468464

Средство за темелно чистење за сите видови на водоотпорни површини. Пријатно е за употреба затоа што не се создава миризба.

1 до 2,5 литри SKAT да се дополнат со 10 литри вода. Растворот да се нанесе на подот и да се остави 5-20 мин. да дејствува. Растворот да не се исуши на подот.
На осетливи подови како Линолеум да се проба на невидливо место. Ако подот смени боја не употребувајте го.

Да се чува на собна температура и надвор од дофатот на деца. Амбалажата да се чува затворена.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.