havonSOFT 10kg

4 х концентр. омекнувач
pH-вредност: кисело

Потекло: Австрија
ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria
УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 Скопје
Тел. 02/2468464

Со havonSOFT вешот е мек и антистатичен. Се намалува времетраењето за сушење во машина за 10%. Негувачки компоненти го олеснуваат пеглањето и овозможуваат подобра подносливост за кожата. Го продолжуваат векот на ткаенините и ги освежува со нежно овошен мирис.

6мл / кг веш пред последното плавење во предвидената комора. Се употребува и со аутоматско дозирање преку системотhavonPROFESSIONAL.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.

Амбалажата да се држи затворена на собна температура и надвор од дофатот на децата.