havonPERFECT 15kg

Детергент за перење веш
pH-вредност: алкално

ПотеклоАвстрија
ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria
УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 Скопје
Тел. 02/2468464

Гарантира одлични резултати за бел и шарен веш отпорен на вриење. Флеки од крв и беланковини ефективно се разградуват од ткаенината без да ја оштети истата.
Добра моќ на белење од 40°С. Непријатни миризби исчезнуваат. За сите тврдини на вода и температури од 30-90°С.

havonPerfekt се дозира зависно од тврдина на водата и степенот на валканост. Препорачаните дози се втиснати на амбалажата.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.