havonCOLOR 15kg

Детергент за перење веш
pH-вредност: алкално

Потекло: Австрија
ИзвозникHagleitner Hygiene International GmbH
5700 Zell am See. Lunastrasse 5. Austria
УвозникКНЛ СИСТЕМИ дооел
Ул. Иван Тургењјев б.б. 1000 Скопје
Тел. 02/2468464

Не содржи средства за белење, затоа ги штити боите и ткаенината. Отстранува тврдокорни нечистотии од беланковини и масло. Посебно е наменет за асталски шарен веш. Ги одржува боите свежи. За сите тврдини на вода и температура од 30-95°С.

havonCOLOR се дозира во зависност од тврдина на водата степенот на валканост. Препорачаните дози се втиснати на амбалажата.

Да се чува на собна температуре и надвор од дофатот на децата. Да се чува на суво место.

ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА УПОТРЕБА.